Over ons

MICHAEL PEERENBOOM

Eigenaar & Coach
Yo! Mijn naam is Michael Peerenboom, uit Uden, geboren in 1992 en ik ben de eigenaar van Freerun Uden. Jarenlang heb ik freerun en parkour lessen gegeven op verschillende locaties.

LOEKE Peerenboom

Administratief medewerkster

Mijn naam is Loeke Peerenboom. Ik ben 28 jaar en woon in Uden. Sinds mei 2017 ben ik werkzaam bij Freerun Uden.

Roel van den Akker

Coach

Mijn naam is Roel van den Akker. Ik kom uit Odiliapeel en ben daar geboren in 1997. Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Freerun Uden.

Volg ons op social media!

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

The Sky is the limit!

Geef je nu op voor een beginnerscursus

MICHAEL PEERENBOOM

Eigenaar & Coach

Yo! Mijn naam is Michael Peerenboom, uit Uden, geboren in 1992 en ik ben de eigenaar van Freerun Uden. Jarenlang heb ik freerun en parkour lessen gegeven op verschillende locaties. Freerun Uden is in 2017 op mijn 24 jarige leeftijd opgericht door mij omdat ik vond dat het tijd werd om de sport in mijn eigen woon en geboorteplaats groter en bekender te maken. Van ongeveer 12 tot 16 jarige leeftijd ben ik heel actief geweest in de sport. Nu ben ik vooral bezig om Freerun Uden steeds meer te verbeteren, en als er nog tijd over is spring ik nog graag wat rond! Verder vind ik het geweldig om de jeugd een plek en community te geven om deze sport te beoefenen in een veilige omgeving.

Loeke Lemmens

Secretaresse & Administratie

Mijn naam is Loeke Lemmens. Ik ben 24 jaar en woon in Uden. Sinds mei 2017 ben ik werkzaam bij Freerun Uden. Dingen die ik bijvoorbeeld doe zijn het klantencontact, administratie, social media en de merchandise. Zelf beoefen ik de sport niet, maar ik heb er super veel plezier in om er na te kijken en ik kan genieten van de sfeer tijdens en na de trainingen. Doordeweeks ben ik bijna elke avond te vinden in Freerun Uden.

Heb je vragen, dan kun je me altijd aanspreken.

Roel van den Akker

Coach

Mijn naam is Roel van den Akker. Ik kom uit Odiliapeel en ben daar geboren in 1997. Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Freerun Uden. Ik ben hier terecht gekomen doordat een leerling van mij op de dansschool waar ik hiphoplessen verzorg vroeg of ik met hem mee ging freerunnen. Ik was altijd al bezig met salto’s en vond hierbij ook helemaal mijn plek bij freerun. Zo doende leerde ik het parkour gedeelte en bood aan om bij Michael les te gaan geven. Freerun is voor mij een uitlaatklep waarbij ik grenzen kan verleggen en angsten kan overwinnen. Dit zowel in moeilijkere salto’s als in verdere sprongen enz.